QENDRA
"KONSUMATORI
SHQIPTAR"

Misioni i Qendrës "Konsumatori Shqiptar"
është mbrojtja e interesave ligjorë
dhe rritja e nivelit te ndërgjegjësimit
të konsumatorëve shqiptar
në lidhje me të drejtat e tyre per mallra
dhe shërbime, produkte ushqimore
dhe joushqimore, përballë tregtarëve,
organeve të administratës publike,
si dhe çdo strukturë tjetër.

VIZIONI

Misioni i Qendrës “Konsumatori Shqiptar” është mbrojtja e interesave ligjorë dhe rritja e nivelit te ndërgjegjësimit të konsumatorëve shqiptar, në lidhje me të drejtat e

tyre per mallra dhe shërbime, produkte ushqimore dhe joushqimore, përballë tregtarëve, organeve të administratës publike, si dhe çdo strukturë tjetër.

MISIONI

Misioni i Qendrës “Konsumatori Shqiptar” është mbrojtja e interesave ligjorë dhe rritja e nivelit te ndërgjegjësimit të konsumatorëve shqiptar, në lidhje me të drejtat e

tyre per mallra dhe shërbime, produkte ushqimore dhe joushqimore, përballë tregtarëve, organeve të administratës publike, si dhe çdo strukturë tjetër.

QËLLIMI

Misioni i Qendrës “Konsumatori Shqiptar” është mbrojtja e interesave ligjorë dhe rritja e nivelit te ndërgjegjësimit të konsumatorëve shqiptar, në lidhje me të drejtat e

tyre per mallra dhe shërbime, produkte ushqimore dhe joushqimore, përballë tregtarëve, organeve të administratës publike, si dhe çdo strukturë tjetër.

10 years of expertise in Corporate Consulting

WHAT ABOUT OUR COMPANY

Why Choose Handel

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum.

  • Globally Trusted Company
  • Years of Experience in industry
  • More than 20,000 clients world-wide.

Our Core Services

Strategy Planning

Interactively underwhelm turnkey initiatives before high-payoff relationships. Holisticly restore superior interfaces before flexible technology.

Human Resources Management

Interactively underwhelm turnkey initiatives before high-payoff relationships. Holisticly restore superior interfaces before flexible technology completely scale

Market Analysys

Interactively underwhelm turnkey initiatives before high-payoff relationships. Holisticly restore superior interfaces before flexible technology. Completely scale extensible relationships through empowered web.

PROJEKTE TË REALIZUARA

PUBLIKIME

AKTIVITETE

BULETINE INFORMATIVE

AKTIVITETE TË NDRYSHME

Akademia e konsumatorit 6

📆 Qendra “Konsumatori Shqiptar”, ditën e premte,më datë 17 Maj 2024, zhvilloi sesionin e radhës së Akademisë së Konsumatorit 6. 📝📝Këtë javë fokusi i Akademisë ishin kontratat standarde për […]

Continue Reading

Akademia e Konsumatorit 6

📢 Akademia e Konsumatorit nisi rrugëtimin e saj për të 6 vit, me fokus Fuqizimi i Rolit të Konsumatorëve në Procesin e Bashkimit Evropian. Kjo Akademi synon rritjen e […]

Continue Reading

Akademia e Konsumatorit

Akademia e Konsumatorit Vazhdon rrugëtimin e saj… “Siguria ushqimore”ka qëne tema e trajtuar këte here tek Akademia,duke prekur elemente shumë te rendesishem për të gjithe ju ne rolin si […]

Continue Reading

Indeksi i konsumatorit vendor

“Indeksi i konsumatorit vendor” është një projekt që ka në fokus të tij hapjen e Zyrave për Mbrojtjen e Konsumatorëve. Në kuadër të këtij projekti, komuniteti është një zë […]

Continue Reading

Always happy clients over the years

Request a Quote Today

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores

Have difficulty? Take Free Call

On the other hand, we denounce with righteous indignation and dislike men.

Connect with us directly

On the other hand, we denounce with righteous indignation and dislike.