“Indeksi i Konsumatorit Vendor” në Shkodër

Në kuadër të projektit “Indeksi i Konsumatorit Vendor” udhëtuam në qytetin e Shkodrës.
Komuniteti i këtij qyteti po negocion dhe bisedon me Bashkinë Shkodër për hapjen e Zyrës për Mbrojtjen e Konsumatorëve pranë kësaj Bashkie.
Për më shumë ndiqni intervistën e mëposhtme nga Qendra “Konsumatori Shqiptar” dhe përfaqësues të komunitetit Shkodër.

Projekti “Indeksi i Konsumatorit Vendor” po zbatohet nga @Qendra Konsumatori Shqiptar, me mbështetjen e

Leviz Albania , një projekt i Agjencisë Zviceriane për Bashkëpunim dhe Zhvillim.